Ja tafeltennissen in het donker of wel het Halloween Blacklight Toernooi is weer geweest. Het concept is simpel alle lichten uit blacklight TL lampen aan en tafeltennissen maar. Nou zo simpel is het nou ook weer niet er gaat wel wat tijd vooraf om alles op te bouwen en iedereen te enthousiasmeren om mee te doen 😉

We hadden 17 kids die zich hadden aangemeld en dat waren er gelukkig meer dan het jaar ervoor. De kids waren op sterkte in gedeeld en we hadden 3 poultjes gemaakt met twee van 6 spelers en een met 5 spelers. De twee poultjes met 6 kids speelden een best of 3 en als het 1-1 in games stond was de laatste game 10-10 beginnen en dan 2 punten verschil. De poule van 5 deed gewoon een best of 5 zoals een gewonnen competitie wedstrijd is.

We beginnen bij de A poule waar Ruben, Roek, Sara, Boas en Julius in zaten. De spannende wedstrijden waren Sara tegen Boas die met een 5-setter net naar Sara ging. Een andere bijzondere was Ruben tegen Julius waarbij Julius met 11-0 een game verloor. We zijn benieuwd wanneer hij onder de tafelt door gaat kruipen 😉 Uiteindelijk was Ruben 1ste geworden, Roek 2de en Sara 3de. Die mochten dan ook wat uitkiezen bij de prijzen tafel.

In poule B met Morris, Sára, Thijmen, Robin, Anya en Demyan was het soms een stuk spannender. Veel wedstrijden werden beslist in de 3de game. Morris speelde 5 van de 6 wedstrijden in een beslissende 3de game! Thijmen is nog niet zolang lid en we wisten niet hoe sterk hij was maar nu weten we dat inmiddels wel 😀 Hij won namelijk alles en werd daarmee 1ste. Sára werd 2de en Morris 3de.

In poule C zaten Boaz, Twan, Lora, Eskjill, Benjamin en Luca. Ze gingen als een speer en veel wedstrijden werden beslist in twee games. Twan tegen Eskjill was wel een heel spannende met 11-8, 10-12 en 11-13 wist Eskjill net aan te winnen. De laatste pot van Luca was denk ik zijn beste want hij won de eerste game met 7-11 van Eskjill maar verloor daarna net aan met 11-9 en 12-10. Boaz die gaat stoppen met tafeltennis wist wel heel knap al zijn wedstrijden te winnen en werd daarmee 1ste met daarachter Eskjill op de 2de plek en 3de werd Twan die nog maar net is begonnen.

Alle foto’s van het Halloween Blacklight Toernooi 2024 kan je hier vinden.

De video impressie van het Halloween toernooi kan je hier bekijken.